Welkom bij de Fijter
Persoonlijk contact, openheid, prijs, kwaliteit, transparantie en flexibiliteit zijn niet alleen mooie woorden, maar ook eigenschappen die wij in ons bedrijf dagelijks nastreven. Dit uit zich niet alleen in ruime openingstijden, maar ook in een transparante werkwijze, bereidwilligheid en groeiend klanten bestand.

De Fijter is een autobedrijf dat dankzij lage kosten, slimme inkoop en een uitgebreid netwerk een scherpe prijs koppelt aan een goede service en snel reageert op nieuwe ontwikkelingen.  Klanten en andere autobedrijven kunnen bij ons terecht voor gebruikte en nieuwe auto's en advies voor onderhoud, aircoservice, reparatie, verzekeringen, financiering, schade etc…

In verband met flexibele openingstijden is het verstandig een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat er iemand is om u van dienst te zijn. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden of de betreffende auto nog voorradig is. Zijn er vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor nu bedankt voor het bezoeken van deze site!