U wilt graag uw spaargeld als reserve achter de hand houden? Doe dan zoals vele anderen en kies ervoor om de koopprijs of een deel ervan te lenen. Even rustig bekijken wat er mogelijk is, klik dan op de link hiernaast, vul het benodigde bedrag in en de leencalculator berekent precies hoeveel er gefinancierd kan worden.

Ook kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen en kunnen wij u in contact brengen met onze financier om samen telefonisch of in een persoonlijk gesprek te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan al uw vragen stellen en eventueel direct de financiering regelen. Klik hier en vul het bedrag in dat u nodig heeft.


 

Betaling

De betaling van een gekochte auto dient voldaan te zijn bij aflevering. Dit kan contant of via een bankbetaling ten tijde van de aflevering. Om er zeker van te zijn dat een betaling via de bank op tijd binnen is, is het verstandig om deze een dag van tevoren te doen. 

Het is mogelijk om de betaling direct bij aflevering over te maken, in de meeste gevallen staat het geld er onmiddellijk bij (Autobedrijf de Fijter heeft zowel een Rabobank als een ING rekening). Indien er toch vertraging optreedt, kan de auto niet meegenomen worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Voor uw en onze veiligheid stellen wij prijs op betaling via de bank.